Close

interieuradvies

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe interieur? Heeft u begeleiding nodig bij de realisatie van een verbouwing of nieuwe inrichting? Freelans biedt verschillende interieuradviezen om de juiste keuzes te maken voor de indeling van de ruimte, de kleur, de verlichting en meubels, passend bij uw wensen en budget. Kijk voor voorbeelden op de pagina Projecten. Meer informatie? Bel 06-29474943 of stuur een e-mail naar info@freelans.nl

Interieuradvies aan Huis

Kan uw interieur wel een frisse wind gebruiken en wilt u snel tot actie overgaan? Dan is het Interieuradvies aan Huis iets voor u! Dit advies bestaat uit een ca. 3 uur durend mondeling interieuradvies bij u thuis, waarbij u ter plekke wordt geadviseerd over o.a. de indeling, meubelopstelling, kleurgebruik, vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting en woonaccessoires. Met dit advies heeft u snel een inspirerend advies voor een sfeervolle en functionele inrichting van uw woonruimte. U kunt na het advies meteen zelf aan de slag!

De kosten voor een mondeling Interieuradvies aan Huis van 3 uur zijn vanaf € 200,-

 

Compleet interieurplan

Na een vrijblijvend, oriënterend gesprek wordt een offerte op maat voor u gemaakt. Na akkoord volgt een intakegesprek waarin verder wordt ingegaan op uw woonwensen en de sfeer die u voor ogen heeft. Niets is zo persoonlijk als uw interieur! Het complete interieurplan kan bestaan uit:

  • Plattegrond met meubelopstelling
  • Sfeerontwerp
  • Meubelkeuze
  • Kleurenplan
  • Lichtplan
  • Advies voor vloeren, muren en raamdecoratie
  • Eindpresentatie

Kortom, een deskundig en compleet interieuradvies en interieurontwerp voor de verbouwing, inrichting en interieurstyling van uw woning of bedrijfsruimte.

Hiernaast is het ook nog mogelijk om samen inkopen te doen bij meubel inkoopcentra zoals het ETC in Culemborg en de woonindustrie in Nieuwegein.
Hier kan dan samen met de stilist keuzes gemaakt worden in bank, stoelen, tafels, vloerkleden, verlichting en behang e.d.
Afhankelijk van het project worden hier dan prijsafspraken over gemaakt.

Projectbegeleiding

Bij het bouwen van een nieuw huis of de verbouwing van uw woning komt vaak heel wat kijken. Er moeten snel veel verschillende beslissingen genomen worden, zoals bijvoorbeeld de indeling van een nieuwe keuken met apparatuur en materialen of een badkamer inclusief tegelwerk en sanitair. Allerlei keuze’s over kleuren, materialen, schilderwerk, vloeren en raamdecoratie moeten overwogen gemaakt worden. Vaak teveel om op te noemen! Het is dan fijn om te kunnen sparren over de vele mogelijkheden. Freelans zorgt door middel van projectbegeleiding voor een stukje rust en overzicht in een drukke periode. Saskia van der Lans fungeert dan als aanspreekpunt voor uw aannemer of architect met betrekking tot uw nieuwe interieur.

Hiervoor wordt van tevoren een uurtarief afgesproken.